divendres, 5 de juny del 2009

Núria Lozano tanca la campanya de les europees a Osona dinant amb gent del món del treball

Prop d’una quarantena de persones de diferents àmbits, principalment del món del treball, s’han donat cita avui al Restaurant El Morter de Manlleu per donar, amb un dinar organitzat per EUiA d'Osona, el punt i final a la campanya de les eleccions europees de diumenge vinent. El dinar ha comptat amb l’assistència de la Núria Lozano, número dos de la candidatura d'ICV-EUiA al Parlament Europeu.

Un cop acabat el dinar, la Núria Lozano ha fet una intervenció en la qual ha destacat la importància de la participació de totes les persones d’esquerres en la jornada electoral, i de que els vots progressistes i transformadors, els vots dels que volen una Europa més justa per al conjunt de treballadors i persones que pateixen la crisi, vagin a la coalició d'ICV i EUiA. Lozano ha responsabilitzat les polítiques desreguladores promogudes per PP, PSOE i CiU de ser les causants de l'actual crisi econòmica.

La trobada ha finalitzat amb preguntes dels convidats a la Núria Lozano i amb un 'brindis' per desitjar els millors resultats per ICV-EUiA.



Design by The Blogger Templates

Design by The Blogger Templates