dilluns, 28 de setembre del 2009

EUiA d'Osona inicia el curs polític amb una arrossada popular a Manlleu

En un ambient festiu i acompanyats per mig centenar de militants i simpatitzants, entre ells una quinzena de joves d'Alternativa Jove, l'assemblea comarcal d'Esquerra Unida i Alternativa d'Osona va celebrar l'inici del nou curs polític amb una arrossada popular a l'Embarcador del Ter de Manlleu.
Pel nou curs polític EUiA d'Osona es marca com a prioritat la lluita contra la crisi i la defensa de les persones que més directament l'estan patint. En aquest sentit, el membre de la direcció nacional d'EUiA i Director General de Relacions Institucionals i Participació Ciutadana, Fèlix Alonso, va explicar les propostes d'EUiA perquè siguin les rendes més altes, i no les classes populars, les que realment facin front a la pujada d'impostos. Alonso va deixar clara l'oposició d'EUiA a una reforma fiscal que penalitzi les classes mitjanes i baixes amb mesures com per exemple la pujada de l'IVA. Igualment va demanar el president espanyol que deixi d'anunciar mesures d'esquerres per després signar decrets de dretes.

En relació als referèndums sobre la independència anunciats a diverses poblacions del país, Fèlix Alonso va mostrar el respecte i defensa per part d'EUiA del dret d'autodeterminació de tots els pobles i nacions, però va reivindicar la tradició republicana i federal per la que aposta EUiA.

Design by The Blogger Templates

Design by The Blogger Templates